Archív 2007

Archív...

16.12.2007

Tak se opět potvrdilo, že kraj v okolí Plzně je plný super lidiček. Tímto chci poděkovat všem fanouškům, kteří si nás přijeli poslechnout. Bavili jsme se bezvadně a myslím, že i společenská část večere se vyvedla na jedničku. Poprvé jsem viděla v akci Vyšpulenou myšičku, oficiálně Wishpull Myš. No a bavila jsem se náramně. Bezva muzikanti a super šou k tomu. Kdo ještě neviděl, tak všem mohu vřele doporučit. No a i absolutní závěr se vyvedl. Auto cestou k domovu totiž řídila neřízená střela naší kapely Michal.A světe div se, i když jsem tomu nevěřila, tak nyní šťastně přeživší píši tyto řádky. Co více si přát!!! Takže příští sobotu 22.12.2007 v čase adventním se na Vás budeme těšit v Lovosicích v našem oblíbeném Gambrinus klubu!


06.12.2007.

Ták to Vám tedy byla jízda a Mikulášská jak se sluší a  patří.

Mr. Pig a Nikdy nevytažená čísla jsou kapely co si s náma zahrály 5.12.2007 v rokovém klubu Kain.

A musím říct,obě kapely byly naprosto super!!!Publikum zase nezklamalo a přišlo nás i ostatní účinkující v hojném počtu podpořit,což nás moc potěšilo.Moooc děkujeme a jak říkám já, zachovejte nám přízeň, protože mi jsme tu pro Vás a věřte,že jsme dost rádi, že tomu tak je.Nálada byla naprosto úžasná a mně nezbývá než Vás zase pozvat na další z našich koncertů, který bude tentokrát mimo Prahu.Tak jestli Vám zbylo alespoň trochu sil, vyjeďte za námi směrem k Plzni. Akce proběhne 14.12. 2007 v Plzni – Božkově / nedaleko stáčírny slavného rumu Tuzemáčku/. Budeme hrát se skupinou Wishpull Myš  / a možná i s dalšími hosty/.Tak už se na Vás moc těším.

 


04.12.2007

 

 

 

Venku se zas čerti žení, snížek létá po nebi, Mikuláš už jabka shání, anděl pěje koledy.

5. prosinec se blíží, děti mají strach, čert si na ně metlu shání, bude lítat prach!! 


25.11.2007
Moc krásná akce proběhla v Jílovém u Děčína, kde naše kapela hrála společně s naším přátelským seskupením se skupinou Bestila. Byl to moc hezký večer a všichni jsme si krásně zapreludovali. Pepa z Bestily opět potvrdil, že patří mezi naše nejlepší zpěváky a s přehledem to do lidí hrnul, stejně tak jako nestárnoucí Lotyšský blesk Jirka Karpjuk opět potvrdil, že naše scéna moc takovýchto kytaristů nemá. Byla to prostě palba. Ale musím říct, že i naši chlapci vše zvládli na jedničku a nazaváhali ani při hraní premierových věcí. Nakonec všichni, kterí muzice trošku rozumí dobře ví, že náš Ivánek Sekyra umí také pěkně zostra hrábnout do strun. Akce se prostě vyvedla a tímto zvu všechny naše příznivce na další akci, která bude 5.12.07 v rokovém klubu KAIN v Praze. Nebudeme se s tím mazat a pustíme to do vás!!!    
 
20.11.2007
Ahoj, Sluníčka a kamarádi, věrní přátelé. 
Na této stránce si Vám dovolím postupně oznamovat veškeré dění v kapele a okolo mě.
Zatím nic moc nového. Jen to ,že se postupně připravuje studio k nahrání mého prvního  CD s kapelou SILENT GARDEN (bude to pecka  )
23.11.2007 Hraje SILENT GARDEN a BESTILA  v Jílovém u Děčína.  Tímto Vás moooc  srdečně zvu na pořádnej nářez a skvělou zábavu a podívanou.

  
Administrace WebSnadno | Tvorba webových stránek na WebSnadno  |   Mapa stránek